maandag 7 september 2009

een trapje hogerWeek van 7 september

Tijdens de vakantie heeft de cement dekvloer goed kunnen drogen. Mede dankzij onze ex-buurman Eugene die met het warme weer iedere dag alle ramen open ging zetten.

Na onze vakantie kon het gas aangesloten worden. Een paar dagen later heeft Ruud het idee dat hij gas ruikt in of bij de woning. Dus even contact opnemen met de gasmaatschappij. En inderdaad de meters sloegen flink uit volgens Eugene. Er is een koppeling binnen in het huis niet goed aangesloten. Alle ramen worden nog wat verder open gezet. Het bedrijf wat de gasaansluiting heeft uitgevoerd wordt snel opgetrommeld en het lek wordt hersteld. Er wordt een rapport opgemaakt omdat er blijkbaar een aantal fouten zijn gemaakt bij het aansluiten. Gelukkig waren we er op tijd bij.

Maandag 7 september zijn de trappen geplaatst. Nu kunnen we makkelijker naar boven. Dus iedereen die nieuwsgierig is naar ons huis maar nooit naar boven durfde.... nu is je kans! De trap zorgt er meteen voor dat het ineens weer veel veranderd. Langzaam wordt het van een bouwwerf toch een echt huis.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey Ruud en familie,

Ziet er werkelijk prachtig uit dat stulpje van jullie! Nog even doorzetten, het is het zeker waard geweest lijkt me.

Groetjes en tot horens,

Martien van Schaik